Vezess profiként!>

Sokan igyekszünk minden kerékpározással a lehető legközelebb kerülni a "profikhoz". Életmódot követünk, lelkiismeretesen edzéstervet követünk, és elég sokat fektetünk a felszerelésünkbe. A valóság az, hogy mindannyiunknak, akik küzdünk, még csak egy százaléka sem válik igazi profi kerékpárossá. Szerencsére a profi sportolók már említett jellegzetességein kívül van még egy lehetőségünk, hogyan végezzük el a kerékpáros edzést profi csapatból. Nagyszerű, hogy a holokolo.hu mezek, rövidnadrágok, zoknik és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja a világ legjobb kerékpáros csapatainak színeiben

Gyakran hallom azt a véleményt, hogy miért hordanak "amatőrök" ilyen típusú mezeket. Nekem úgy hangzik, mintha ehhez kellene valami külön felhatalmazás vagy bérlet :-D Szerencsére ilyesmi nem fenyeget és a szenvedélyes kerékpáros büszkén viselheti kedvenc csapata mezét. Miért érdemes profi csapatruházatot vásárolni, és mik ennek előnyei? Íme 5 tipp:

1. Támogassa kedvenc csapatát

Logikusan szólva, ha úgy döntünk, hogy egy profi kerékpáros mezt veszünk, az egy olyan csapat lesz, amelyet szeretünk. Vagy az egész csapatnak szurkolunk, vagy például csak a kedvencünknek, aki ennél a csapatnál versenyez. Elmondható, hogy csapatszínek vásárlásával remek promóciót, reklámozást biztosítunk az adott csapatnak. 

2. Mindig a figyelem középpontjában

Kellemes érzés a cselekmény középpontjában lenni? Mikor vonzza magára a figyelmet? Tehát a professzionális csapatszínek pontosan neked valók! Az egyszínű mezeknél sokkal jobban vonzza a tekintetet az érdekes dizájn és a változatos színkombinációk, köztük az összes lehetséges cég logója. Még az is megeshet, hogy az öltözéked elég heves vitát vált ki.  

3. Kihagyhatatlan a forgalomban

Ahogy fentebb már leírtuk, az extravagáns színminták és logók általában még normál forgalomban is kihagyhatatlanok. Professzionális mezek viselésével bizonyos mértékig megelőzhetjük az utakon való kerékpározással járó kockázatokat. Azt, hogy merész színeket viszünk, minden bizonnyal sok járművezető vagy gyalogos értékelni fogja az átkelőhelyen. A sima mezekhez képest ráadásul sötét színekben biztosan kihagyhatatlanok leszünk!

4. Motor navyše!

Talán te is így érzel, ha már van otthon egy ruhadarab a profi csapat kollekciójából. Felöltözéskor is hirtelen az az érzésünk támad, hogy valóban az adott csapathoz tartozunk. És mi van akkor, ha felszállunk a biciklire és elmegyünk egy kört? Abban a pillanatban túlzás nélkül profivá válunk. :) Tökéletesen tartja a tempót és még a dombra felfelé is hirtelen gyorsabban megy a megszokottnál. És bár az átlagsebességünk messze nem éri el a profi értékét, az érzés, hogy Pogačarral vagy Van der Poellel ma könnyen megkerülhetnénk az edzéseket, felbecsülhetetlen.

5. Nem akar hirdetéseket? Rendben!

Ha pedig nem szeretnél egy profi csapat tagja lenni, de csak a Tour de France megnyerésén vagy a világbajnoki címen gondolkodsz, van egy remek TIPP! A holokolo.sk speciális kollekciójában a legnagyobb versenyek győztesei által viselt mezek pontos másait találja meg. Legyen szó az Old Lady győztes sárga trikójáról, a Giro rózsaszín trikójáról, vagy a világbajnok szivárványmezéről. És ezek a mezek 100%-ban reklámmentesek!

Mindenekelőtt élveznie kell a kerékpározást. Ha pedig új motivációt keresel, vagy kirándulásaidat szeretnéd még kellemesebbé, változatosabbá tenni, a professzionális kerékpáros ruházat pontosan neked áll! Weboldalunkon rengeteg remek Bonavelo csapat mezt találsz, de más prémium márkáktól is. Sok szerencsét!