Kapcsolja be az elmét - kapcsolja be a lámpákat - miért olyan fontos, hogy legyen világítás a kerékpárján?

Tag-ek:
Kapcsolja be az elmét - kapcsolja be a lámpákat - miért olyan fontos, hogy legyen világítás a kerékpárján?>

A kerékpárvilágítás fontos biztonsági elem, különösen sötétedés után. Íme néhány ok, amiért fontos, hogy megfelelő világítással rendelkezzen a kerékpárján:

A biztonság az elsődleges!

Ha világítunk, láthatóvá válunk a többi közlekedő számára, különösen sötétedés után vagy rossz időjárási körülmények között. Ez az utakon való biztonságunk egyik legfontosabb eleme. Még a legegyszerűbb felszerelés is, mint például a Blackburn LOCAL 50 + LOCAL 10, tökéletesen jelzi jelenlétünket az úton.

A bírságok és konfliktusok elkerülhetők

Ne felejtsük el, hogy a közlekedési szabályok szerint a kerékpárosoknak lámpával és fényvisszaverővel kell rendelkezniük, különösen sötétedéskor. Ezzel elkerülhetők a közlekedési ellenőrzésekkel kapcsolatos kellemetlen helyzetek és a más közlekedőkkel való konfliktusok.

Megvédjük az egészségünket és az életünket

Még egy rövid kerékpártúra is veszélyessé válhat, ha nem vagyunk láthatóak a járművezetők vagy a gyalogosok számára. A bekapcsolt lámpa a mi védelmünk a közúti veszélyekkel szemben. Sötétedés utáni kerékpározáshoz és edzéshez ajánlom a Lezyne MICRO DRIVE+KTV szettet. Az erős fény megvilágítja a sötétséget és biztosítja a kényelmes motorozást.

Erősítjük a kerékpározás kultúráját

Azzal, hogy megmutatjuk másoknak, hogy törődünk a biztonságunkkal és betartjuk a szabályokat, másokat is erre ösztönzünk. Együtt pozitív képet alakítunk ki a kerékpáros közösségről.

Személyes tapasztalatból tudom, hogy minden körülmények között és a nap minden szakában jó, ha van világítás. Én mindig bekapcsolt lámpával vezetek, hogy jobban látható legyek. A sofőrök egyre zavartan vezetnek, és egy kis plusz fény mindig segít abban, hogy gyorsabban észrevegyenek.


Néha az út hosszabb lesz, és sötétedés után térünk vissza. 

Tehát ne felejtsétek el bekapcsolni a lámpátokat minden alkalommal, amikor bringázni mentek!  A holokolo.hu-nál a világítás széles választékát kínáljuk, ahol mindenki számára van valami. 

Ez egy egyszerű gesztus, amely megmentheti a mi és a többi közlekedő életét. Motorozz biztonságosan!